Tilbake
Skriv ut

Goldeneye/Rett under nesa på oss (Feil teater)

Denne produksjonen består av to uavhengige produksjonar av Feil Teater, og begge blir vist på turné.

Goldeneye:

«James Bonds GoldenEye» er en scenisk adapsjon av den ikoniske filmen med samme navn. Forestillingen er laget i stilen tegneserieteater, en leken og actionfylt uttrykksform som harselerer med filmens verden.

Dette er en forestilling fullspekket av humor, parodiske karakterer og kjente referanser. De fem skuespillerne har ikke med seg noen kostymer eller kulisser på scenen; alt fra motorsykler til pinballmaskiner levendegjøres kun via aktørenes kropper. Og når de i tillegg skal spille ut en to timer lang film på bare 20 minutter blir det klart at dette er en forestilling med et forrykende tempo.

Rett under nesa på oss:

Ekteparet Herman og Viktoria Kakk lever et tilsynelatende bekymringsfritt liv. Men når Herman en dag helt uventet annonserer at han vil skilles fra kona, snus hele Viktorias verden på hodet, og hun blir plutselig sentrum for en dramatisk politietterforskning. Forestillingen spilles i stilen objektteater – en leken og humoristisk stil preget av enkle, men effektfulle virkemidler. Scenen er strippet for scenografi - alle scenebildene lages med skuespillernes egne kropper. I tillegg bidrar enkle objekter til å utfordre publikums fantasi. En tallerken kan plutselig bli til en bestefarsklokke og et brilleetui kan bli til en pistol. “Rett under nesa på oss” er et engasjerende drama som balanserer hårfint mellom latter og mørke hemmeligheter.​

Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Møre og Romsdal fylkeskommune
  • Kunstnarar / grupper: Feil teater

Om kunstnar / utøvar / gruppe