Møre og Romsdal fylkeskommune
Postadresse: Postboks 2500, 6404 Molde
Besøksadresse: Fylkeshuset, Kulturavdelinga, 6404 Molde
Kontaktperson:
Bokbåten Epos: Gorm er en snill orm
Produksjonsliste
Program

Bokbåten Epos: Gorm er en snill orm

Sjå alle bilete, videoar, lydklipp, vedlegg

Barna får møte forfatter og illustratør Camilla Kuhn - og hoggormen Gorm. Camilla vil vise korleis ei bildebok blir til, fra ein liten idé, gjennom slit og strev og skisser og fulle søplebøtter, til ferdige illustrasjonar og bok.

Om produksjonen

Gorm er ein heilt vanlig hoggorm, som jobbar på apotek, og reiser hjem til foreldra sine i helgene. Skjønt, heilt vanlig er han forresten ikkje. Gorm er nemlig snill. Forferdelig snill. Og snille hoggormar driv ikkje med dreping av mus og den slags. Ne-hei, det gjer dei IKKJE...

Forfatter og illustratør Camilla Kuhn les og fortel om den litt uvanlige hoggormen Gorm, og har både orm og mus med seg i veska. Men kvar blei det egentlig av alle musene? For dei kan vel ikkje ha blitt spist opp av Gorm som er så snill?

Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Møre og Romsdal fylkeskommune
  • Kunstnarar / grupper: Camilla Kuhn (forfatter)
  • Idé/ opplegg: Camilla Kuhn

Om kunstnar / utøvar / gruppe

Forfatter og illustratør Camilla Kuhn (f. 1975) bur i Nittedal. Ho debuterte i 2007 med billedboka "Hvordan Greger Grinebiter havna i bitter duell og alt nesten blei heilt rosa". I tillegg til billedbøker har ho har skrive ei rekke lettlestbøker for de aller ferskaste lesarane, og bestrebar seg på å lage bøker som sjølv om dei er enkle, skal være litt uforutsigbare og veldig morosame.

Ho har turnert med DKS i store delar av landet og har fleire hundre forestillingar i skular og bibliotek bak seg.


Medverkande

Multimedia og vedlegg

Bilete

Camilla Kuhn
Litteratur, Litteratur
Trinn: 5 år - 5
Praktisk informasjon
Kontaktperson utøvar
Programlengde
30 minutter
Maks publikumsantal
100
Arena / rom
Bokbåten Epos
Oppriggingstid
5 min.
Nedriggingstid
5 min.
Merknad
Fylkesbiblioteket nyttar det same turnéleggingsverkty som Den kulturelle skulesekken;  KSYS.  Dette for å unngå og  legge bokbåtstopp på dagar der skular og barnehagar har besøk av Kultursekken eller på dagar timeplanen til dømes viser at elevana har fri. Bokbåten Epos sin turné er ikkje del av kultursekken sitt program.  Dette er den ordinære bokbåtturnéen som Fylkesbiblioteket har hand om. Fylkesbiblioteket har ansvaret for at turnéoppsettet og informasjon til skulane.
Lenker
Arrangørar
Arrangert av:
Møre og Romsdal fylkeskommune
Medverkande
  • One Marthe Vik (Programansvarlig)